Bitcoin fortsetter oppstigningen etter å ha brutt 23.000 dollar

Bitcoin følger en kortsiktig stigende støttelinje.

Daglige tekniske indikatorer er hausse, men to-timers diagrammet viser svakhet.

BTC er sannsynlig i bølge 3 av en fembølge bullish impuls

Vil du vite mer? Bli med i Telegram Group og få handelssignaler, et gratis handelskurs og daglig kommunikasjon med kryptofans!

Trust Project er et internasjonalt konsortium av nyhetsorganisasjoner som bygger standarder for åpenhet.

Bitcoin Evolution har fortsatt oppstigningen etter endelig å ha sprukket $ 20.000 og nådde en høyde på $ 23.800 den 17. desember.

Bitcoin forventes å fortsette å øke mot høyere mål før en eventuell korreksjon.

Bitcoin klemmer sammen

BTC-prisen har fortsatt sitt oppadgående trekk etter å ha brutt ut over $ 19.500. Det nådde en høyde på $ 23 800 i går før den skapte en liten øvre veke og reduserte litt tilbake til $ 23 000.

Tekniske indikatorer i den daglige tidsrammen er bullish. Foruten det faktum at gårsdagens bevegelse skjedde med betydelig volum, krysset RSI bare tilbake over 70, og MACD-histogrammet er nå positivt. Den bullish trend fortsettelsen vil bli bekreftet av et bullish kors i den stokastiske oscillatoren.

Den to-timers tidsrammen viser at BTC muligens følger en stigende støttelinje, og er betydelig over den.

Imidlertid viser lavere tidsrammer noe svakhet, siden både RSI og MACD beveger seg nedover. Sistnevnte gir allerede et reverseringssignal.

Hvis BTC begynner å avta, vil det nærmeste støtteområdet bli funnet på $ 21 000, 0.618 Fib retracement-nivået som også sammenfaller med den stigende støttelinjen.